sommermode

Sommermode: Sådan skal du klæde dig til sommer

Sommeren er over os, og det betyder, at det er på tide at tage sommertøjet på. Der er mange forskellige items, du kan iføre dig, hvis du vil være sommerlækker. Her får du en række tips til, hvad du skal gøre, hvis du vil være med på moden denne sommer.

Sommeren er for alvor i gang, og det er tid til at iføre sig sin lette kjole, sandaler og bare nyde tilværelsen med alt, hvad det indebærer. Er du i tvivl om, hvordan du skal klæde dig, hvis du vil være med på sommermoden anno 2020? Bare rolig, herunder følger en guide over, hvad du skal være opmærksom på, når du klæder dig på i løbet af sommeren.

#1: Blomster-print og farver

Hvis du vil være sikker på, at du kommer til at tage dig godt ud og være moderigtig, kan du med fordel investere i en kjole, top eller andet, der har et flot og farverigt sommermønster. Blomster er i høj grad noget, der kommer til at dominere gadebilledet denne sommer.

Du kan få en lang række lækre mode-items her, som med garanti vil få folk til at vende sig, når du går forbi. Du kan samtidig med fordel investere i et par lækre sneakers, som er helt simple, men som giver dit outfit et mere råt look.

#2: Masser af accessories

Det er en god idé at investere i nogle fede accessories, som du godt kan lide, hvis du vil være med på moden. Der findes mange forskellige, men du går aldrig galt i byen, hvis du køber en fed bæltetaske, som du kan have rundt om livet, imens du er på sommerens festivaler, på stranden eller lignende.

Du kan også med fordel købe et par lækre solbriller, som med garanti vil sætte prikken over i’et på dit outfit. Det kommer til at se godt ud, og du skygger samtidig for solen, hvilket både er praktisk, men også er med til at fuldende dit personlige udtryk. Husk på, at dine accessories siger meget om, hvem du er, og hvad din personlige stil er.

#3: Du må gerne bære oversized fit

Det gør bestemt ikke noget, at tøjet hænger lidt. Der er fokus på det androgyne, og hvis du bærer en oversized skjorte, vil du helt sikkert vække opmærksomhed i gadebilledet. Du kan samtidig bære din skjorte rundt om livet, så du har den til de sene aftentimer, hvor solen begynder at lægge sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *