hypnose hellerup

Hypnose: Sådan får du bugt med angsten via hypnose

Angst er en ubehagelig tilstand, der kan ramme alle. Det er en forsvarsmekanisme, som af og til kan løbe løbsk. Hvis den bliver for permanent, skal du i behandling, fordi det kan virke invaliderende på dit liv. Se her, hvordan hypnose kan hjælpe mod angst.

Alle mennesker oplever på et eller andet tidspunkt i sit liv at blive ramt af voldsom angst. Det føles som om, hele verden går i stå, men ikke desto mindre er det noget, der sker i hovedet på en selv. Det gør dog ikke oplevelsen mindre uhyggelig – og det er bestemt ikke sjovt at døje med angst.

Herunder følger en række tips til, hvordan du kan komme dig over angsten, så du igen genvinder kontrollen over dit liv. Det kan være en invaliderende tilstand, som går ud over dit psykiske velvære, din sociale omgang med andre mennesker og stort set alle andre aspekter i dit liv.

Hvad er angst og fobi?

Fobi er en ekstrem og vedvarende frygt, som virker irrationel – men bestemt ikke er det for personen, der lider af det. Det kan påvirke alle aspekter af livet, og selvom man er klar over, at det er noget, der foregår i hjernen på en selv, gør det ikke tilstanden mindre ubehagelig.

Angst kan munde ud i et anfald af panik, hvor du får åndenød, bliver svimmel, får kvalme og begynder at ryste med høj hjertebanken. Det kan betyde, at du ikke føler dig tryg ved at gå udenfor hjemmet – og det kan lede til, at du isolerer dig.

Sådan kan hypnose hjælpe

Selvom det kan virke som et umuligt projekt at skulle slippe af med sin angst, er der mange måder, hvorpå dette kan lade sig gøre. Du kan prøve medicin, meditation, opsøge en psykolog og en lang række andre tiltag – eller du kan prøve hypnose.

Med hypnose kan du komme videre med dit liv. Hypnotisøren vil hjælpe dig med at få fjernet de tanker, som blokerer for din logiske og rationelle tankegang, når angsten begynder at presse sig på. 

Du kan få hjælp til at påvirke dine tankemønstre, så de ikke længere arbejder imod dig, men med dig. Hvis du er i tvivl om, hvor du kan få hjælp, kan du blot søge på Google efter ‘hypnose’ efterfulgt af den by eller område, du bor i. Det vil give dig en lang række virksomheder, psykologer, hypnotisører og lignende, som tilbyder den behandling, du har behov for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *